Συλλαλητήριο στις 5 Σεπτεμβρίου ενόψει της ΔΕΘ

Σειρά δράσεων από τη ΓΣΕΕ και το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης


ΕΛΛΑΔΑ
18:30
27/08/2015
Συλλαλητήριο στις 5 Σεπτεμβρίου ενόψει της ΔΕΘ
3
loading

Το πρόγραμμα δράσης εν όψει της ΔΕΘ έδωσε στη δημοσιότητα η ΓΣΕΕ με το συλλαλητήριο στις 5 Σεπτεμβρίου να αποτελεί την αιχμή του δόρατος των κινητοποιήσεων. Συγκεκριμένα στις 5 Σεπτεμβρίου στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο Άγαλμα Βενιζέλου και στη συνέχεια θα γίνει πορεία διαμαρτυρίας,

Οι εκδηλώσεις της ΓΣΕΕ σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης θα ξεκινήσουν την Τρίτη 1/9/2015 με σύσκεψη και συνέντευξη Τύπου στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης όλων των Εργατικών Κέντρων Μακεδονίας-Θράκης.

Την Πέμπτη 3/9 στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών και συνέντευξη Τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης για το πλαίσιο των διεκδικήσεων της ΓΣΕΕ, ενώ από το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ θα παρουσιαστεί η ετήσια έκθεση για την ελληνική οικονομία.

Στο συλλαλητήριο της 5ης Σεπτεμβρίου θα απαιτηθεί αποκατάσταση των αδικιών των μνημονίων, ενώ γίνεται κάλεσμα προς όλους τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους να συμμετέχουν σε αυτό.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar nisafipia

  Άντε πάλι τα ίδια. Έτσι εξηγείται που οι αριστεροί έχουν αδυναμία στους Ισλαμιστές. Ταιριάζουνε στην αναρχία και διαδηλώσεις. Επαναστάτες τις δεκάρας. Τίποτα φυλλάδια δεν θα ρίξουν? Graffiti μήπως? Ορους αριστερός και μπελάς. Τα ισοπεδώνουνε όλα για όλα. Άντε σύντροφοι δεν παγαίνετε στην Ρωσία, Βουλγαρία και όπου αλλου θέλετε? Μας πρήξατε τόσα χρονια.

 2. avatar Γειά σας

  Όλα τα έχει η πόλη εσείς λείπετε .............

 3. avatar ΔΣΕ

  Γυρνάμε την πλάτη στις προδοτικές συνδικαλιστικές ηγεσίες της ΓΣΕΕ!!
  Είναι ώρα οργάνωσης και αγώνα, δεν υπάρχει χώρος ούτε χρόνος για απογοήτευση και μοιρολατρία.
  Είναι ώρα να δώσει ο εργαζόμενος λαός τη δική του απάντηση, να σηκώσει το ανάστημά του και να διεκδικήσει τη ζωή που του αξίζει.
  Όλοι στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Πλατεία Αριστοτέλους Σάββατο 5/9/15 και ώρα 6:00μμ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει