Δεκαπέντε τραυματίες μεταφέρθηκαν σύμφωνα με το ΕΚΑΒ στα νοσοκομεία από τα επεισόδια μεταξύ ακροδεξιών και αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας.

Η πλειοψηφία αυτών είναι αλλοδαποί ενώ ανάμεσά τους είναι και ένας Έλληνας ο οποίος δέχθηκε επίθεση στην πλατεία Βικτωρίας από ομάδα αλλοδαπών και αντεξουσιαστών επειδή φορούσε ένα καπελάκι με την ελληνική σημαία, οι οποίοι τον χτύπησαν με ξύλα με αποτέλεσμα να πάθει διάσειση. Από τα συγκεκριμένα επεισόδια προσήχθησαν 47 άτομα από τους οποίους 40 είναι Έλληνες και 7 αλλοδαποί ενώ συνελήφθη και ένας αλλοδαπός για σωματική βλάβη και φθορές.

Επίσης ομάδες ακροδεξιών προκάλεσαν φθορές σε καταστήματα αλλοδαπών. Δύο ακόμη άτομα προσήχθησαν από τα επεισόδια που έγιναν στην διάρκεια της δεύτερης πορείας που πραγματοποιήθηκε από τα Προπύλαια στο Σύνταγμα ενώ τραυματίστηκαν και δύο αστυνομικοί. Στα επεισόδια που σημειώθηκαν στην πορεία αυτή, ομάδες νεαρών προκάλεσαν φθορές σε τρία καταστήματα και ένα γραφείο εταιρείας.

Αυτή την ώρα η κατάσταση έχει ηρεμήσει στο κέντρο και όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί ενώ διενεργείται προανάκριση από την Ασφάλεια Αττικής.