Ανοίγει την Κυριακή 8 Μαΐου η αυλαία στην ετήσια γιορτή για τον αθλητισμό που διοργανώνει ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης», με την ευκαιρία της επιτυχούς ολοκλήρωσης των προγραμμάτων του και κατά τη φετινή περίοδο.

Επιστέγασμα της αθλητικής προσπάθειας όλων των συμμετεχόντων στα αθλήματα και τις δραστηριότητες του Οργανισμού αποτελούν οι εσωτερικοί και διαδημοτικοί αγώνες, σε μια σειρά από αθλήματα, που θα διεξαχθούν από την Κυριακή 8 Μαΐου έως 30 Ιουνίου 2011.

Με τη συμμετοχή περισσοτέρων των 4.000 μικρών και μεγάλων αθλουμένων, σε 32 αθλήματα, με την επίβλεψη των 75 έμπειρων γυμναστών και του εξειδικευμένου προσωπικού, ο Αθλητικός Οργανισμός προσέφερε για μια ακόμη χρονιά ισότιμες ευκαιρίες σε όλους στην άθληση, στους 53 αθλητικούς χώρους που διαθέτει ο Δήμος Αμαρουσίου, υπηρετώντας το στόχο να γίνει ο αθλητισμός και η άσκηση μέρος της καθημερινής μας ζωής.

Οι φίλοι του αθλητισμού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγώνες στίβου, τουρνουά βόλεϋ, τέννις, αγώνες κολύμβησης, μπάσκετ, ποδόσφαιρου, ρυθμικής και ελεύθερης γυμναστικής, αγώνες πινγκ – πονγκ, παραδοσιακούς χορούς, κ.α.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με την ευκαιρία λήξης των προγραμμάτων δήλωσε:
«Μία ακόμη αθλητική χρονιά ολοκληρώνεται με επιτυχία. Είμαστε ικανοποιημένοι, καθώς μέσα από τα δεκάδες προγράμματα άθλησης και τα τμήματα για όλες τις ηλικίες προσφέραμε σε χιλιάδες συμπολίτες μας τη δυνατότητα να εντάξουν στη ζωή τους την άσκηση και τον αθλητισμό, αξιοποιώντας δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.

Υλοποιώντας ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό τοπικής αθλητικής ανάπτυξης, σε συνεργασία με όλους τους φορείς και συλλόγους της πόλης μας, καθώς και με τη δημιουργία νέων χώρων άθλησης, στοχεύουμε να προσφέρουμε σε όλους και ειδικότερα στη νεολαία μας υγιείς τρόπους αναψυχής, αναδεικνύοντας τον αθλητισμό σε στάση ζωής και σημαντικό μέρος της καθημερινότητας.

Σας προσκαλώ να συμμετάσχετε στις γιορτές του Αθλητισμού της πόλης μας και με το χειροκρότημα μας να επιβραβεύσουμε τις επιδόσεις και την προσπάθεια των συμμετεχόντων στους αγώνες».