Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα, ψύχρα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά και λίγες μεμονωμένες καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα βορειοδυτικά ορεινά, περιμένουμε την Κυριακή του Πάσχα 24 Απριλίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 4 έως 20 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 9 έως 23 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 22 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου από 11 έως 17 βαθμούς, ενώ στα Δωδεκάνησα και στις νότιες ακτές της Κρήτης οι μέγιστες θα φτάσουν στους 21 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και πρόσκαιρα τοπικά σχεδόν θυελλώδεις και στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Καλό και ζεστό καιρό, με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις, περιμένουμε την Κυριακή του Πάσχα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί.

Λίγες νεφώσεις, περιμένουμε την Κυριακή του Πάσχα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.