Αρχικά αίθριος αναμένεται ο καιρός στην Αττική, όμως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές μικρής διάρκειας στα βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 36 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 31 βαθμούς Κέλσιου.
Σε Μακεδονία, Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στην Κεντρική Μακεδονία και το απόγευμα και στις υπόλοιπες περιοχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς Κέλσιου.

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά και στη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός αναμένεται αρχικά αίθριος αλλά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 37 βαθμούς Κέλσιου.

Στη Θεσσαλία, στην Ανατολική Στερεά, στη Εύβοια, στην Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός αναμένεται αρχικά αίθριος αλλά γρήγορα στην Ανατολική Θεσσαλία και το απόγευμα στις υπόλοιπες περιοχές θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς Κέλσιου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη ο καιρός αναμένεται αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου στη Νότια Κράτη η μεγίστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς υψηλότερη.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.