«Έφυγε το παιδάκι μας, το μωρό μας. Πονάμε» συγκινεί η γιαγιά του 2χρονου Νικόλα, που άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή, μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Λυγαριά της Κρήτης στις 28 Ιανουαρίου και στο οποίο σκοτώθηκε η άλλη γιαγιά του.

«Χτες βράδυ στις 12.30 μας το είπαν. Πάλευε, πάλευε στην εντατική. Είχαμε μια ελπίδα μέχρι τελευταία στιγμή. Αυτή η ελπίδα χάθηκε» συγκλονίζει η γιαγιά του μικρού Νικόλα, μιλώντας στο Live News.

«Κάναμε υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουμε στη ζωή αλλά δυστυχώς οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ήταν τέτοιες που ήταν μη αναστρέψιμο» λέει ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ.

«Χάλια είναι, πώς να είναι; Έχασε τη γυναίκα του. Έχασε το εγγόνι του» πρόσθεσε η γιαγιά για τον παππού ενώ για την κόρη της περιέγραψε: «Χάλια είναι το παιδί μου. Με φάρμακα είναι, κλαίει. Το παιδί της έχασε. Τι να κάνει; Μάνα είναι. Τι να κάνει μια μάνα; Νοσηλεύτηκε για το πόδι της, δεν μπορεί, με το ”πι” πηγαίνει σιγά σιγά, δεν μπορεί, ζαλίζεται.

«Πολύ αγαπημένη οικογένεια. Και από την μια πλευρά και από την άλλη. Ο γαμπρός μου και η κόρη μου πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Ο γαμπρός μου την λατρεύει την κόρη μου» καταλήγει η γιαγιά.

Πώς έγινε το τροχαίο

Το όχημα στο οποίο επέβαινε ο 2χρονος Νικόλας, με τη μητέρα και τη γιαγιά του, συγκρούστηκε με βαν, που οδηγούσε ένας 38χρονος, το οποίο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω στο ΙΧ.