Την οργή και την απογοήτευσή της για την αντιμετώπιση του παιδιού της από τους γιατρούς εκφράζει με ανάρτησή της στα social media η μητέρα της άτυχης Μυρτώς από την Πάρο, που παραμένει καθηλωμένη στο κρεβάτι μετά την άγρια επίθεση και τον βιασμό της το 2012 σε παραλία του νησιού της.

«Νοσοκομείο Ευαγγελισμός […] Κάτι πολύ απλό που έξω θα γινόταν σε μισή μέρα αλλά τα ιδιωτικά νοσοκομεία κοστίζουν για όποιον δεν μπορεί. Όποτε μένουν τα δημόσια η αναμονή, η υπομονή, η στεναχώρια μέχρι εκεί που αντέχει ο καθένας μας. Και αν δεν αντέχει ποιος νοιάζεται; Κανείς» γράφει η μητέρα της Μυρτώς, Μαρία Κοτρώτσου για όσα αναγκάζεται να βιώνει επανειλημμένα στα νοσοκομεία.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Μαρίας Κοτρώτσου

«ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΡΗ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ…..

Όχι από νοσταλγία ….

Από ανάγκη και μόνο…

Νοσοκομείο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ από 29 Ιανουάριου 2024…. μέχρι…….???

Μην ρωτήσετε παρακαλώ πολύ πως και γιατί?

Για κάτι πολύ απλό που έξω θα γινόταν σε 1/2 μέρα αλλά τα ιδιωτικά νοσοκομεία κοστίζουν για όποιον δεν μπορεί. Όποτε μένουν τα δημόσια η αναμονή, η υπομονή, η στεναχώρια μέχρι εκεί που αντέχει ο καθένας μας….

Και αν δεν αντέχει ποιος νοιάζεται? Κανείς……

Και από πάνω να ακούς… η βαλβίδα εγκεφάλου δουλεύει μια χαρά. Πως το ξέρετε? Ρωτάς ως αδαής ως αφελής ως ανόητος.

Απάντηση: την ψηλάφισα ,

Δηλαδή?

Την πίεσα και το κατάλαβα.

Είναι γνωστό ότι οι Έλληνες γιατροί χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης στο εξωτερικό λόγω των γνώσεων τους και της ευστροφίας τους (σοβαρολογώ δεν ειρωνεύομαι)

Αλλά μέχρι του σημείου να ελέγχουν δια της αφής ένα ηλεκτρονικό μικροσκοπικό μηχάνημα που ελέγχεται με άλλο μικρό ηλεκτρονικό μηχάνημα, δεν το περίμενα και δεν το φανταζόμουν.

Ίσως πρέπει να γραφεί στα παγκόσμια ιατρικά νέα…..

Θα ρωτήσω πλέον ειδήμονες, και θα επανέλθω ίσως και με ονόματα. Μην πηγαίνουν χαμένες οι διάνοιες, που νομίζουν ότι είναι Θεοί. Να αξιοποιούνται και να αξιολογούνται αναλόγως.

Και μετρά πρέπει να έχεις κουράγιο να συνεχίζεις γιατί αντέχεις…..

Μέχρι να σπάσεις και γαία πυρί μειχθητω.

και να ήταν μόνο σε μένα……».

ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΡΗ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ…..Οχι απο νοσταλγια ….Απο ανάγκη και μονο…Νοσοκομειο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ απο 29 Ιανουαριου…

Posted by Maria Kotrotsou on Wednesday, January 31, 2024