Τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε ο σύζυγός της που είναι φούρναρης όπως επίσης και ο βοηθός περιέγραψε το πρωί της Πέμπτης (18/1) η Ελένη Καλλίδου. Οι δύο άνδρες όπως είπε μετά τη διαρροή αερίου που σημειώθηκε στο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη λιποθύμησαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ενώ όπως τόνισε τον σύζυγό της τον πρόλαβαν την τελευταία στιγμή.

Η ιδιοκτήτρια του φούρνου, Ελένη Καλλίδου μίλησε στο Mega και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» επισημαίνοντας: «Πραγματικά θα ήταν τραγωδία. Γύρω στις 4.30 ήρθε ένα φορτηγό με τα άλευρα, και ο άντρας μου μπουσούλησε για να φτάσει στην πόρτα. Τον βρήκαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, μισοπεθαμένο».

«Αμέσως ήρθε η αστυνομία και ο ΕΚΑΒ μέσα σε 10 λεπτά και τον μετέφεραν στο Ιπποκράτειο. Ευχαριστώ πολύ τους γιατρούς. Για 3 ώρες μετά τον μετέφεραν σε άλλο νοσοκομείο για οξυγονοθεραπεία γιατί εισέπνευσε μονοξείδιο του άνθρακα. Δεν έχει βγει το πόρισμα για την διαρροή αερίου δεν πρόλαβε να αντιδράσει», είπε.

«Είναι στη ΜΕΘ στο Ιπποκράτειο για προληπτικούς λόγους γιατί πήγε το μονοξείδιο στην καρδιά. Μιλήσαμε με τον σύζυγό μου. Τον προλάβαμε στο τελευταίο λεπτό. Αν δεν πήγαινε ο προμηθευτής θα είχαμε τραγωδία», επεσήμανε.