Την τελευταία του πνοή άφησε πριν από λίγα 24ωρα ο γνωστός και πολύ αγαπημένος Έλληνας σχεδιαστής, Τόλης Σκουλαριώτης και η Σταματίνα Τσιμτσιλή αφιέρωσε χρόνο από την σημερινή εκπομπή της (18/12) για να τον αποχαιρετήσει, ούσα κάποτε πολύ καλή του φίλη.

Η παρουσιάστρια παρά το γεγονός πως τα τελευταία χρόνια οι δυο τους είχαν χαθεί μίλησε για εκείνον με τα καλύτερα λόγια, ενώ τον αποχαιρέτησε βαθιά συγκινημένη.

«Θέλω να πω μια δυσάρεστη είδηση. Θέλω να αφιερώσω δυο λεπτά σε έναν άνθρωπο που προσωπικά τον ξέρω πάρα πολύ καλά, στο παρελθόν έχουμε κάνει και πολύ στενή παρέα, με τα χρόνια δημιούργησα οικογένεια, ψιλοχαθήκαμε, αλλά είναι ένας άνθρωπος που έχει μια θέση στην καρδιά μου, διαβάζω ότι έφυγε από την καρδιά του, τον πρόδωσε, ο Τόλης είχε δώσει και μια μάχη για την ζωή πριν από 15 περίπου χρόνια όταν μετά από πόνους είχε μπει στον Ευαγγελισμό και τελικά έπαθε ανακοπή και τον επανέφεραν, είχε κάνει διπλό μπάι-πας παιδιά τότε και κατάφερε να κερδίσει κάποια χρόνια ζωής, τότε μάλιστα είχε κόψει το τσιγάρο, είχε πει θα ξεκινήσω να ζω πολύ πιο υγιεινά, πρόσεχε την διατροφή του.

Δεν ήξερα για το νέο πρόβλημα υγείας, μου το είπε η Στέλλα Γεωργιάδου που έκαναν πολύ παρέα. Όπως και να έχει ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή, πολύ ιδιαίτερος, μορφωμένος γνώστης του αντικειμένου με σπουδές την Αμερική, γιος δικηγόρου, ένα πολύ καλό παιδί, έντονος στα συναισθήματά του.

Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι, τον είχα δει τώρα τελευταία πριν από κάποιους μήνες σε ένα event και μου είχε πει ότι “έχω αλλάξει έχω βάλει όλη μου την ενέργεια σε ένα project που ετοίμαζε στο υπουργείο”. Είχαμε πει θα τα πούμε πρόσφατα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Όπως και να έχει ήθελα να αφιερώσω δυο λεπτά και να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους εν ζωή συγγενείς του. Καλό ταξίδι Τόλη», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του ALPHA.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας και στιλίστας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του από καρδιακή ανακοπή μετά από δύο ημέρες και τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε μέσα από τα social media η τραγουδίστρια και στενή του φίλη, Στέλλα Γεωργιάδου.

«Τολίνο μου! Έφυγες νωρίς! Θα βλέπω δεντρόσπιτα και θα σε θυμάμαι! Το όνειρο που δεν πρόλαβες να ολοκληρώσεις στο αγαπημένο σου Μούρεσι. Θα σ’ έχω πάντα στην καρδιά μου!», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια που μίλησε για την απώλεια του καλού της φίλου με συγκίνηση στην εκπομπή «Ακόμα δεν είπες τίποτα».

«Και εγώ χθες το έμαθα, ήταν για μένα μεγάλο σοκ. Με τον Τόλη γνωριζόμασταν πάρα πολλά χρόνια, μας “έντυσε” στο “Τώρα μου μιλάει”. Είχε μια υπέροχη ψυχή, ήταν φιλάνθρωπος και, επειδή πέρασε δύσκολα σε κάποιες φάσεις της ζωής του, ήταν ευαίσθητος με τους ανθρώπους που είχαν δυσκολίες. Πριν πάρα πολλά χρόνια είχε πάθει ένα έμφραγμα και τώρα “έφυγε” από ανακοπή. Απ’ ό,τι έμαθα από έναν φίλο του, λίγες ημέρες πριν σκάλιζε τον κήπο του και ένιωσε έναν πόνο στην καρδιά και ένα μούδιασμα. Του είπε να πάει στο γιατρό, αλλά είπε ότι του πέρασε. Μάλλον ήταν ένα προμήνυμα για αυτό που ήρθε τώρα. Είχε ένα ραντεβού με κάποιους φίλους για να βγουν και δεν απαντούσε στο τηλέφωνο. Ο Τόλης Σκουλαριώτης ήταν πάντα πολύ τυπικός, δεν υπήρχε περίπτωση να μην απαντήσει ή να μην σε πάρει μετά πίσω. Τον βρήκαν νεκρό δύο μέρες μετά μπροστά στην πόρτα, που σημαίνει ότι προσπάθησε να βγει και να ζητήσει βοήθεια αλλά δεν πρόλαβε. Και δίπλα του περίμενε το σκυλάκι του, που ήταν η ζωή του. Είναι μεγάλη απώλεια, ένα κομμάτι της ζωής μου έχει κοπεί» κατέληξε.

Από την πλευρά της η Μαίρη Μηλιαρέση εξομολογήθηκε για τον αδικοχαμένο φίλο της: «Ήταν μεγάλο σοκ αυτό που έγινε. Είναι πολύ θλιβερό το ότι φεύγουν τόσο νέοι άνθρωποι από κοντά μας, μόνοι τους και τους παίρνουν χαμπάρι μετά από 2-3 μέρες. Το σκυλάκι του ήταν από πάνω του και έκλαιγε μέχρι και τη στιγμή που τους βρήκαν».

H Άντζελα Γκερέκου λέει το δικό της συγκινητικό «αντίο» στον Τόλη Σκουλαριώτη

Το δικό της «αντίο» είπε και η Άντζελα Γκερέκου με ανάρτησή της, η οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες με τον Τόλη Σκουλαριώτη, αλλά και ένα μήνυμα.

«Ο γελαστός, πολύχρωμος, δοτικός και γεμάτος ταλέντα και όνειρα, ο Τόλης Σκουλαριώτης δεν είναι πια εδώ κ η λύπη είναι μεγάλη! Όνειρο του, που τον οδήγησε στην συνάντηση μας στον ΕΟΤ, να φτιάξει ένα παραμυθένιο χωριό με δεντρόσπιτα στην καταπράσινη μαγική έκταση του στο Μούρεσι στο Β. Πήλιο που λάτρευε…Πάλευε χρόνια για αυτό. Έδινε όλη του την ζωή.. Δεν πρόλαβε, αλλά είμαι σίγουρη εκεί που πηγαίνει η γεμάτη καλοσύνη ψυχή του θα τον βρει έτοιμο να τον υποδεχτεί κ για να αναπαυθεί. Ο αγώνας σου όμως δεν θα πάει χαμένος. Οι αλλαγές στους νόμους για αυτού του είδους τουρισμού θα οφείλονται κ στη δική σου δουλειά κ επιμονή

Καλό σου ταξίδι παραμυθένιε μου φίλε!

Σ’ ευχαριστώ για αυτά τα υπέροχα που μοιραστήκαμε.. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την μέρα που γέμισες με μυρωδιές, χρώματα κ μοναδικές γεύσεις το γραφείο μου! Ήσουνα κ μοναδικός σεφ βλέπεις. Στιγμές που δημιουργήσαμε αναμνήσεις καρδιάς με όλους τους συνεργάτες μου! Θα προσεύχομαι για σένα αγαπημένε μου φίλε!», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Ο Περικλής Κονδυλάτος αποχαιρετά τον Τόλη Σκουλαριώτη: «Ελπίζω από εκεί που είσαι να με συγχωρέσεις»

Το δικό του συγκινητικό αντίο στον Τόλη Σκουλαριώτη έστειλε ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων εμφανίστηκε σοκαρισμένος από την είδηση του θανάτου του στενού του φίλου, που έπεσε σαν κεραυνός στον χώρο της μόδας και όχι μόνο.

«Αντίο Τόλη μου, φανταστικό αγόρι της μόδας. Ήσουν πάντα η έμπνευση μου, ο ορισμός της νιότης, ο ορισμός του να μένει κανείς πάντα παιδί και του να κάνεις όνειρα. Πάντοτε με πίστευες και με ενθάρρυνες και ήσουν ο πρώτος που με πήρες σε μια πολύ σπουδαία επαγγελματική μου στιγμή να με συγχαρείς με γνήσια ανιδιοτελή χαρά», έγραψε με τη σειρά του στην αποχαιρετιστήρια ανάρτησή του στο Instagram ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Θα θυμάμαι το γέλιο σου, το υπέροχο ντύσιμο σου, και το ότι ήσουν πρωτοπόρος. Σε γνώρισα στα πρώτα μου βήματα σε αυτό το χώρο και ήσουν πάντα καλόκαρδος και ανοιχτός. Θα θυμάμαι όλες τις ωραίες μας στιγμές, και θα τις φυλάξω μέσα μου. Ελπίζω από εκεί που είσαι να με συγχωρέσεις», κατέληξε ο Περικλής Κονδυλάτος.