Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας βλέπουν οι μετεωρολόγοι τα επόμενα 24ωρα ενώ χιόνια που δεν αποκλείεται να κατέβουν και αρκετά χαμηλά θα πέσουν το βράδυ του Σαββάτου (25/11). Ο καιρός επιδεινώνεται με σφοδρούς ανέμους να πλήττουν πολλές περιοχές της χώρας.

Όπως επισημαίνει ο Σάκης Αρναούτογλου σε σχετική του δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook σφοδροί άνεμοι θα επικρατήσουν και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στις περισσότερες περιοχές της χώρας αρχικά νοτιάδες και την Κυριακή βοριάδες με μια μικρή διαφορά από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

«Οι μέγιστες εντάσεις (πολύ ισχυρός-παγερός Βαρδάρης και πάλι στη Θεσσαλονίκη) θα σημειωθούν χοντρικά από το Σάββατο το απόγευμα, κυρίως τη νυχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή και τις πρωινές ώρες της Κυριακής καθώς θα πέσουν στη συνέχεια.

Οι πρόσκαιρες χιονοπτώσεις την νύχτα του ερχόμενου Σαββάτου στα βορεια δεν αποκλείεται να κατέβουν και σχετικά αρκετά χαμηλά (ακόμα και στα γύρω ορεινά της Θεσσαλονίκης και αυτά της Χαλκιδικής) ενώ με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, πιο αξιόλογη απο πλευράς χιονοπτώσεων σε περιοχές ορεινές της βόρειας Ελλάδας, δείχνει να είναι η νέα επιδείνωση του καιρού την Τρίτη 28 Νοεμβρίου» εξηγεί ο Σάκης Αρναούτογλου.

Φίλες και φίλοι!Σφοδροί άνεμοι θα επικρατήσουν και το ερχόμενο Σαβ/κύριακο στις περισσότερες περιοχές της χώρας αρχικά…

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Wednesday, November 22, 2023

Μαρουσάκης: Αρκετό κρύο με χιόνια στα βουνά θα μας έρθει από Σάββατο βράδυ

«Επιμένει ο άστατος φθινοπωρινός καιρός και τις επόμενες ημέρες» τονίζει σε ανάρτησή του ο μετεωρολόγος του Open Κλέαρχος Μαρουσάκης.

«Αρκετό κρύο με χιόνια στα βουνά θα μας έρθει από Σάββατο βράδυ και από βορρά προς νότο συνοδεία πολύ θυελλωδών βοριάδων» συμπληρώνει.