Σε κλίμα υπερηφάνειας και ιδιαίτερης ικανοποίησης συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ίδρυση του ClubHouse: ενός premium ιδιωτικού χώρου υψηλής αισθητικής που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για χρήση από τα μέλη του CEO Clubs Greece. Μέσα σε δώδεκα μήνες, ο χώρος αυτός όχι μόνο αγαπήθηκε από τα μέλη του Club και υιοθετήθηκε ως κεντρικό σημείο αναφοράς των συναντήσεων και δράσεων τους, αλλά διακρίθηκε διεθνώς τόσο για το design του, όσο και για το όραμα από το οποίο «γεννήθηκε» και το οποίο με επιτυχία υπηρετεί.

Το ClubHouse στεγάζεται στη Μαρίνα Φλοίσβου, σε ένα υπέροχο και συμβολικό σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας περιβαλλόμενο από την αέναη ζωτικότητα ενός από τους σημαντικότερους προορισμούς mega-yacht της χώρας μας. Οι πανοραμικές εικόνες της μαρίνας δίνουν ξεχωριστή αίσθηση και ενέργεια στο χώρο, ο οποίος είναι διαμορφωμένος σε μοντέρνο στυλ υψηλής αισθητικής και εξοπλισμένος με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, καλύπτοντας πλήρως τόσο τις ομαδικές, όσο και τις ατομικές ανάγκες των μελών του Club.

Η ίδρυση του ClubHouse στηρίχθηκε στο ευρύτερο όραμα του CEO Clubs Greece να συμβάλλει καθοριστικά στην εξέλιξη της ηγεσίας στην Ελλάδα σήμερα και, κατ’ επέκταση, να αφήσει την σφραγίδα του στο κοινωνικό-οικονομικό γίγνεσθαι της χώρας μας. Το ClubHouse έρχεται να συμπληρώσει και να ολοκληρώσει το επικαιροποιημένο στρατηγικό αφήγημα του Club που οραματίστηκε την εξέλιξη του οργανισμού σε ένα «Σπίτι Συλλογικής Σοφίας, Προοδευτικής Σκέψης και Βιώσιμης Ανάπτυξης». Έτσι, το ClubHouse μετέτρεψε την ιδέα του «Σπιτιού» σε πραγματικότητα, προσφέροντας μία ζεστή και φιλόξενη στέγη στην επιχειρηματική ηγεσία της χώρας. Στις αίθουσές του, η φωνή των Ελλήνων CEOs ενδυναμώθηκε περαιτέρω, καθώς όλοι μαζί καλούνται να αναδιαμορφώσουν τις πρακτικές του σήμερα, να ανταλλάξουν γνώσεις, να εμπνευστούν από τη συλλογική εμπειρία, και να συν-δημιουργήσουν το όραμα, τη στρατηγική αλλά και τις πρακτικές ενός καλύτερου αύριο. 

Το όραμα του CEO Clubs Greece από το οποίο προήλθε το ClubHouse  αναγνωρίστηκε πρόσφατα στα 6α Burj CEO Awards του CEO Clubs Network, κατά τη διάρκεια των οποίων η Γεωργία Καρτσάνη, Πρόεδρος και Ιδρύτρια του CEO Clubs Greece, τιμήθηκε με το βραβείο “Pioneer of the Year” για τη σύλληψη και υλοποίηση του ClubHouse. Τα Burj CEO Awards είναι η ετήσια επιχειρηματική σύνοδος κορυφής του CEO Clubs Network: ενός παγκοσμίου δικτύου business leaders με έδρα στις ΗΠΑ και ισχυρή παρουσία στα ΗΑΕ και στην Κίνα. Η συνάντηση αυτή, η οποία πραγματοποιήθηκε εν πλω κατά τη διάρκεια κρουαζιέρας ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, συγκεντρώνει κάθε χρόνο ηγέτες, επιχειρηματίες, και CEOs από όλον τον κόσμο, τιμώντας και αναδεικνύοντας εξαιρετικά επιτεύγματα του επιχειρηματικού χώρου.

Παράλληλα, η απαράμιλλη αισθητική και λειτουργικότητα του ClubHouse διακρίθηκε στα International Property Awards, κατά τη διάρκεια των οποίων η Stirixis Group – η εταιρία πίσω από τον σχεδιασμό και διαμόρφωση του ClubHouse – τιμήθηκε με το βραβείο Best Mixed-Use Interior Design και συμπεριλήφθηκε στη λίστα προεπιλεγμένων (short-listed) εταιριών για το βραβείο διεθνούς κύρους «Best in Europe». 

«Η δημιουργία και, κυρίως, η λειτουργία του ClubHouse έδωσε σάρκα και οστά σε ένα όραμα που στόχος του είναι να ξεπεράσει τα στενά όρια του καθενός μας ξεχωριστά ή ακόμα και του οργανισμού μας και να αποτελέσει εφαλτήριο για αλματώδη ανάπτυξη της ευρύτερης οικονομίας και κοινωνίας της χώρας μας» τονίζει η κα Γεωργία Καρτσάνη «σε ένα πλαίσιο μοναδικής σύμπλευσης και συν-δημιουργίας, πιστέψαμε όλοι μαζί στο νέο στρατηγικό αφήγημα του CEO Clubs Greece και δουλέψαμε σκληρά για να το υλοποιήσουμε. Το γεγονός ότι το ClubHouse βρήκε τόσο άμεση και ζεστή ανταπόκριση από τα μέλη μας είναι το αποτέλεσμα συνδημιουργίας και πολύπλευρης προσπάθειας, και είναι ακριβώς αυτά που με κάνουν τόσο υπερήφανη. Οι διακρίσεις που λάβαμε είναι ιδιαίτερα τιμητικές, και υπογραμμίζουν το θετικό αντίκτυπο που μπορεί να έχει ένα έργο αυθεντικό και μελετημένο. Πάνω από όλα, όμως, το ClubHouse αποδεικνύει για άλλη μία φορά το πάθος με το οποίο αφουγκραζόμαστε τις εξελίξεις σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο, την επίδρασή τους στην επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη των μελών μας, πόσο πιστοί είμαστε στις υποσχέσεις μας, και πόσο καλύτεροι γινόμαστε όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας. Αυτή είναι η πεμπτουσία της συν-δημιουργίας που εκφράζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον λόγο ύπαρξης του CEO Clubs Greece.»