Την είδηση πως ένας γνωστός επιχειρηματίας του Βόλου βρέθηκε νεκρός μεταδίδουν τοπικές ιστοσελίδες. Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ο έμπορος αυτοκινήτων εντοπίστηκε νεκρός σήμερα το πρωί στις 11:00 στην παραλία Ίσαλος.

Ο ιδιοκτήτης της Mazda στον Βόλο είναι νεκρός και η σορός του βρέθηκε το πρωί από το λιμεναρχείο να επιπλέει στη θάλασσα, μεταδίδει και το gegonota.news. «Αναζητούσε νερό και πήγε να γεμίσει μπιτόνια στο συντριβάνι του Αναύρου. Επειδή δεν βρήκε νερό, πλησίασε στη θάλασσα και έπεσε από τα βράχια καθώς έχασε την ισορροπία του. Από χθες το βράδυ τον αναζητούσε η σύζυγός του και το πτώμα του εντοπίστηκε λίγη ώρα νωρίτερα», γράφει η ιστοσελίδα.

Και οι πληροφορίες του thenewspaper.gr αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας έφυγε στις 11:00 το βράδυ από το σπίτι του στο παραλιακό μέτωπο της πόλης για να πάει σε κοντινό σιντριβάνι να γεμίσει έναν κουβά νερό, καθώς το δίκτυο ύδρευσης στον Βόλο έχει καταστραφεί από την κακοκαιρία.

Για άγνωστο λόγο ο άνδρας έπαψε να δίνει σημάδια ζωής και η σύζυγός του τον αναζητούσε. Ο μηχανισμός κινητοποιήθηκε και σήμερα, με τη βοήθεια εθελοντών της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας εντοπίστηκε νεκρός.