Υλικά

  • 1 κουταλιά καυτερή σάλτσα
  • 1 κουταλιά σόγια σώς
  • 2 κουταλιές κρασί άσπρο ξηρό
  • 6 αυγά
  • 2 κουταλιές νερό
  • 115 γραμμάρια baby-corn σε φέτες
  • 500 γραμμάρια κιμάς
  • 2 φρέσκα ψιλοκομμένα κρεμμύδια
  • 50 γραμμάρια μανιτάρια σε φέτες

sidagi.gr


Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε τον κιμά μέχρι να ροδίσει καλά.

Ανακατεύετε μέσα τα κρεμμυδάκια, τα καλαμπόκια, τα μανιτάρια και τις σάλτσες μαζί με το κρασί.

Ζεσταίνετε καλά ανακατεύοντας. Κατεβάστε τα από τη φωτιά και κρατήστε το μείγμα ζεστό. Χτυπήστε τα αυγά με το νερό σε μεσαίο μπολ.

Ρίχνετε το 1/4 από το μείγμα σε ζεσταμένο και λαδωμένο αντικολλητικό τηγάνι. Τηγανίστε σε μέτρια φωτιά ανακινώντας το τηγάνι γύρω – γύρω, μέχρι να ροδίσει ελαφρά η ομελέτα από κάτω και να έχει σχεδόν πήξει.

Γυρίστε την ομελέτα και τηγανίστε την άλλη πλευρά. Βάζετε τη σε πιάτο και σκεπάστε με αλλά πιάτο για να διατηρηθεί ζεστή.

Φτιάξτε άλλες τρεις ομελέτες με το υπόλοιπο μείγμα.

Ρίχνετε 1/4 από το μείγμα κιμά στην άκρη μιας ομελέτας και τυλίξτε τη σε ρολό διπλώνοντας τις άκρες. Επαναλάβετε με τις υπόλοιπες ομελέτες.