Υλικά 1 συσκευασία πουρέ ντομάταςαλάτι, πιπέριβασιλικός2 κουταλιές της σούπας ελιές, πράσινες, καθαρισμένες1 δαφνόφυλλο2 κονσέρβες σκουμπρί2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο4 κουταλιές ελαιόλαδο Εκτέλεση Σ’ ένα βαθύ τηγάνι σοτάρουμε στο λάδι ελαφρά το σκόρδο. Προσθέτουμε τη ντομάτα με τις ελιές και στη συνέχεια το βασιλικό, αλάτι και πιπέρι και το δαφνόφυλλο. Αραιώνουμε με το κρασί και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά. Στραγγίζουμε το σκουμπρί μας και το προσθέτουμε στη σάλτσα.