Υλικά Για τη σαλάτα4 καρδιές μαρουλιού χοντροκομμένες500 γραμμάρια φύτρα (βλαστάρια)300 γραμμάρια ψίχα καβουριού1 κομμάτι φινόκιοΓια τη σως200 γραμμάρια σογιέλαιο6ο γραμμάρια καρύδια χοντροκομμένα1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένοαλάτιπιπέρι Εκτέλεση Ανακατεύετε σε μπολ τα υλικά της σαλάτας. Σε γυάλινο βαζάκι που κλείνει καλά χτυπάτε τα υλικά της σάλτσας. Περιχύνετε τη σαλάτα με τη σάλτσα, σερβίρετε χωριστά σε μπολ.