Υλικά
- Για τη γέμιση
 - 4 φλιτζάνια κεράσια καθαρισμένα
 - ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι
 - 1 κουταλάκι του γλυκού ξύσμα λεμονιού
 - 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
 - 1/4 κουταλάκι κανέλα
 - 1 1/2 κουταλιά της σούπας καλαμποκάλευρο
 - Για την επικάλυψη
 - 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
 - 1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
 - 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
 - 1/4 κουταλάκι αλάτι
 - 4 κ. σούπας βούτυρο
 - 1/4 φλιτζάνι γάλα
 - 1 αυγό, ελαφρώς χτυπημένο
 
Εκτέλεση
- Βάζετε τα κεράσια, τη ζάχαρη, το χυμό λεμονιού, το ξύσμα λεμονιού, κανέλα και το καλαμποκάλευρο σε μια κατσαρόλα.
 - Ανακατέψτε τα μούρα ομοιόμορφα μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και αφήνετε για 10 λεπτά να ηρεμήσει το μείγμα.
 - Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.