Υλικά

  • 150 γρ. γιαούρτι
  • 1 κ. γλ. αλεσμένο κύμινο
  • 1 κ. γλ. αλεσμένο κόλιανδρο
  • 1/2 κ. γλ. αλεσμένο κάρδαμο
  • 1 σκελίδα σκόρδο, θρυμματισμένη
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 1 κιλό κοτόπουλο, σε τέταρτα

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το γιαούρτι με τα μπαχαρικά.
Βήμα 2
Προσθέστε τα κομμάτια του κοτόπουλου και μαρινάρετε, σε θερμοκρασία δωματίου, για 3 ώρες.
Βήμα 3
Τοποθετήστε στη σχάρα του φούρνου ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και βάλτε το μαριναρισμένο κοτόπουλο.
Βήμα 4
Ψήστε για 20 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί το κοτόπουλο καλά.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.