Υλικά

  • 150 γρ. γιαούρτι
  • 1 κ. γλ. αλεσμένο κύμινο
  • 1 κ. γλ. αλεσμένο κόλιανδρο
  • 1/2 κ. γλ. αλεσμένο κάρδαμο
  • 1 σκελίδα σκόρδο, θρυμματισμένη
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 1 κιλό κοτόπουλο, σε τέταρτα

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το γιαούρτι με τα μπαχαρικά.
  2. Προσθέστε τα κομμάτια του κοτόπουλου και μαρινάρετε, σε θερμοκρασία δωματίου, για 3 ώρες.
  3. Τοποθετήστε στη σχάρα του φούρνου ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και βάλτε το μαριναρισμένο κοτόπουλο.
  4. Ψήστε για 20 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί το κοτόπουλο καλά.