Υλικά

  • 20 κουραμπιέδες
  • 25 γρ. κουβερτούρα
  • 4 κ. γ. κακάο
  • 2 1/2 κ. σ. μαργαρίνη

Εκτέλεση

  1. Θρυμματίστε τους κουραμπιέδες σε ένα μεγάλο μπολ.
  2. Προσθέστε το κακάο και λιώστε τη μαργαρίνη σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων.
  3. Ρίξτε στη λιωμένη μαργαρίνη την κουβερτούρα και ανακατέψτε να λιώσει.
  4. Περιχύστε το μείγμα στους θρυμματισμένους κουραμπιέδες και ανακατέψτε με τα χέρια ή ένα κουτάλι.
  5. Αφήστε το μείγμα για μισή ώρα στο ψυγείο και πλάστε σε μικρές μπαλίτσες. Πασπαλίστε με τρούφα, ινδοκάρυδο, κακάο, ή ό,τι άλλη επικάλυψη επιθυμείτε.