Υλικά

  • 1 κύβο ζάχαρης
  • 0,92ml Angostura bitters
  • 60 ml. Bourbon ουίσκι
  • Νερό
  • Πάγο
  • Φλούδα πορτοκαλιού για τo γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Βήμα 1
Τοποθετήστε τον πάγο στο ποτήρι και προσθέστε τα bitters, τη φλούδα πορτοκαλιού και λίγο νερό και ανακατέψτε.
Βήμα 2
Θρυμματίστε τον κύβο ζάχαρης και πιέστε τη φλούδα πορτοκαλιού. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθείτε να λιώσετε σχεδόν τη ζάχαρη ώστε να διαλυθεί εύκολα στο κοκτέιλ σας και να απελευθερώσετε μερικά από τα αιθέρια έλαια του πορτοκαλιού για να αρωματίσετε το ποτό.
Βήμα 3
Προσθέστε το ουίσκι και τον πάγο, ανακατέψτε με έναν αναδευτήρα και απολαύστε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.