Υλικά

  • 2 συσκευασίες νιόκι πατάτας (από 500 γρ. η καθεμία)
  • 100 γρ. βούτυρο
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο, κομμένες σε λεπτές φέτες
  • 1/2 φλ. τσαγιού φρέσκια ρίγανη

Εκτέλεση

Βήμα 1
Βράστε τα νιόκι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Βήμα 2
Σουρώστε και τοποθετήστε και πάλι στην κατσαρόλα.
Βήμα 3
Εν τω μεταξύ, ζεστάνετε το βούτυρο σε μια μικρή κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά μέχρι να αφρίσει. Προσθέστε το σκόρδο και αλατοπιπερώστε. Σιγοβράστε μέχρι το βούτυρο να αρχίσει να ροδίζει.
Βήμα 4
Προσθέστε τη ρίγανη στο μείγμα του βουτύρου και μαγειρέψτε για 1 λεπτό ακόμα.
Βήμα 5
Περιχύστε τα νιόκι με το μείγμα του βουτύρου και ανακατέψτε καλά.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.