Υλικά

  • 2 συσκευασίες νιόκι πατάτας (από 500 γρ. η καθεμία)
  • 100 γρ. βούτυρο
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο, κομμένες σε λεπτές φέτες
  • 1/2 φλ. τσαγιού φρέσκια ρίγανη

Εκτέλεση

  1. Βράστε τα νιόκι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Σουρώστε και τοποθετήστε και πάλι στην κατσαρόλα.
  3. Εν τω μεταξύ, ζεστάνετε το βούτυρο σε μια μικρή κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά μέχρι να αφρίσει. Προσθέστε το σκόρδο και αλατοπιπερώστε. Σιγοβράστε μέχρι το βούτυρο να αρχίσει να ροδίζει.
  4. Προσθέστε τη ρίγανη στο μείγμα του βουτύρου και μαγειρέψτε για 1 λεπτό ακόμα.
  5. Περιχύστε τα νιόκι με το μείγμα του βουτύρου και ανακατέψτε καλά.