Υλικά

  • 450 γρ. ζυμαρικά (κατά προτίμηση πένες)
  • 340 γρ. ψητές κόκκινες πιπεριές χοντροκομμένες
  • 150 γρ. σάλτσα πέστο
  • 1 μπάλα φρέσκια μοτσαρέλα σε κύβους
  • 3 χούφτες φρέσκια ρόκα

Εκτέλεση

Βήμα 1
Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Βήμα 2
Σουρώστε και ξεπλύνετε με κρύο νερό για 20- 30 δευτερόλεπτα μέχρι να μην είναι πια ζεστά.
Βήμα 3
Ρίξτε τα ζυμαρικά σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέστε τις πιπεριές, τη σάλτσα πέστο, τη μοτσαρέλα και τη ρόκα.
Βήμα 4
Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε αμέσως ή τοποθετήστε στο ψυγείο σε καλά σφραγισμένο δοχείο.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.