Υλικά

  • 400 γρ. πένες
  • 200 γρ. τόνο σε ελαιόλαδο
  • 190 γρ. σάλτσα πέστο βασιλικού
  • 100 γρ. τσένταρ, τριμμένο
  • 250 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση

Εκτέλεση

Βήμα 1
Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Βήμα 2
Ρίξτε τον τόνο και το λάδι σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέστε τη σάλτσα πέστο.
Βήμα 3
Ανακατέψτε με μια ξύλινη κουτάλα και προσθέστε το ένα τρίτο του τυριού και όλα τα ντοματίνια.
Βήμα 4
Ρίξτε τα ζυμαρικά στο μείγμα πέστο και τοποθετήστε το μείγμα σε ένα ταψί.
Βήμα 5
Γαρνίρετε με το υπόλοιπο τσένταρ και ψήστε στο γκριλ για 3-4 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.