Υλικά

  • 3 φλ. τσαγιού άχνη ζάχαρη
  • 3/4 φλ. τσαγιού σκόνη κακάο
  • 1/2 κ. γλ. αλάτι
  • 2 μεγάλα αυγά, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 φλ. τσαγιού καβουρδισμένα καρύδια, ψιλοκομμένα
  • 1/2 φλ. τσαγιού κομμάτια σοκολάτας
  • Νιφάδες ανθού αλατιού

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  2. Σε ένα μεσαίο μπολ, χτυπήστε τη ζάχαρη με τη σκόνη κακάο και το αλάτι.
  3. Χρησιμοποιώντας ένα μίξερ χειρός, χτυπήστε τα αβγά με τη βανίλια. Προσθέστε το μείγμα ζάχαρης και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  4. Προσθέστε τα καρύδια και τα κομματάκια σοκολάτας και ανακατέψτε.
  5. Δημιουργήστε τα μπισκότα, ρίχνοντας σε ένα ταψί με λαδόκολλα περίπου 1 1/2 κουταλιά της σούπας από το μείγμα, σε τέτοια απόσταση μεταξύ τους ώστε να μην κολλήσουν όταν ψηθούν.
  6. Γαρνίρετε με τις νιφάδες ανθού αλατιού και ψήστε για 12- 14 λεπτά.
  7. Αφήστε να κρυώσουν και απομακρύνετε προσεκτικά από το ταψί.