Υλικά

  • 3 φλ. τσαγιού άχνη ζάχαρη
  • 3/4 φλ. τσαγιού σκόνη κακάο
  • 1/2 κ. γλ. αλάτι
  • 2 μεγάλα αυγά, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 φλ. τσαγιού καβουρδισμένα καρύδια, ψιλοκομμένα
  • 1/2 φλ. τσαγιού κομμάτια σοκολάτας
  • Νιφάδες ανθού αλατιού

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Βήμα 2
Σε ένα μεσαίο μπολ, χτυπήστε τη ζάχαρη με τη σκόνη κακάο και το αλάτι.
Βήμα 3
Χρησιμοποιώντας ένα μίξερ χειρός, χτυπήστε τα αβγά με τη βανίλια. Προσθέστε το μείγμα ζάχαρης και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Βήμα 4
Προσθέστε τα καρύδια και τα κομματάκια σοκολάτας και ανακατέψτε.
Βήμα 5
Δημιουργήστε τα μπισκότα, ρίχνοντας σε ένα ταψί με λαδόκολλα περίπου 1 1/2 κουταλιά της σούπας από το μείγμα, σε τέτοια απόσταση μεταξύ τους ώστε να μην κολλήσουν όταν ψηθούν.
Βήμα 6
Γαρνίρετε με τις νιφάδες ανθού αλατιού και ψήστε για 12- 14 λεπτά.
Βήμα 7
Αφήστε να κρυώσουν και απομακρύνετε προσεκτικά από το ταψί.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.