Υλικά

  • 1/2 μικρό καρπούζι χωρίς σπόρους
  • 1/2 μικρό πεπόνι
  • 1/2 φλ. τσαγιού γιαούρτι
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 κ. σ. νερό
  • 2 κ. σ. χυμό λεμονιού
  • Αλάτι, για γεύση
  • Φρέσκα φύλλα μέντας, για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Βήμα 1
Με τη βοήθεια ενός μικρού σκουπ ή με ένα κουταλάκι του γλυκού δημιουργήστε μπάλες πεπονιού και καρπουζιού.
Βήμα 2
Τοποθετήστε τες σε ένα μπολ και αλατίστε.
Βήμα 3
Συνδυάστε το γιαούρτι, με το ελαιόλαδο, το νερό και το χυμό λεμονιού σε ένα μπολ και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Βήμα 4
Σερβίρετε τις μπάλες πεπονιού και καρπουζιού και γαρνίρετε με της σος γιαουρτιού.
Βήμα 5
Γαρνίρετε με φρέσκα φύλλα μέντας και απολαύστε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.