Υλικά
- 900 γρ. κοτόπουλο κομμένο σε μπουκιές
 - 1 φλ. τσαγιού σάλτσα σόγιας
 - 1/2 φλ. τσαγιού καστανή ζάχαρη
 
Εκτέλεση
- Σε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά μαγειρέψτε το κοτόπουλο και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει εξωτερικά και να ψηθεί εσωτερικά καλά.
 - Προσθέστε τη σόγια σος και την καστανή ζάχαρη, ανακατέψτε και αφήστε να πάρουν μια βράση.
 - Συνεχίστε το ανακάτεμα μέχρι να πήξει η σάλτσα και να γυαλίσει το κοτόπουλο.
 - Σερβίρετε με ρύζι, προαιρετικά, και απολαύστε.