Υλικά

  • 175 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 450 ml γάλα
  • 2 αβγά, χτυπημένα
  • 2 κρόκους, χτυπημένους

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  2. Σε μια κατσαρόλα καραμελώστε τα 100 γρ. ζάχαρης άχνης μέχρι να ροδίσει.
  3. Μοιράστε προσεκτικά την ζεστή ζάχαρη ομοιόμορφα σε τέσσερα φορμάκια.
  4. Σε μια άλλη κατσαρόλα βράστε το γάλα σε μέτρια φωτιά.
  5. Προσθέστε λίγο λίγο το ζεστό γάλα στα χτυπημένα αβγά και κρόκους και ανακατέψτε μέχρι να συνδυαστούν καλά.
  6. Ρίξτε στο μείγμα και την υπόλοιπη ζάχαρη άχνη και ανακατέψτε καλά.
  7. Τοποθετήστε ομοιόμορφα το μείγμα στα φορμάκια.
  8. Βάλτε τα φορμάκια σε ένα ταψί, γεμίστε με νερό μέχρι να καλυφθεί το μισό ύψος από τα φορμάκια και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 40 λεπτά.
  9. Αφήστε να κρυώσουν, αφαιρέστε από τα φορμάκια και σερβίρετε.