Υλικά

  • 2 στήθη κοτόπουλου κομμένα σε μπουκίτσες
  • 1 κ. σ. τσίλι σε σκόνη
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1 φλ. τσαγιού πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1/2 φλ. τσαγιού κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 πιπεριές χαλαπένιος ψιλοκομμένες
  • 1 μεγάλη ντομάτα κομμένη σε κύβους
  • 10 σταγόνες σάλτσα καυτερής πιπεριάς

Εκτέλεση

Βήμα 1
Τοποθετήστε το κοτόπουλο σε ένα μπολ, προσθέστε το αλάτι, το πιπέρι και το μισό τσίλι και ανακατέψτε καλά.
Βήμα 2
Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία και μαγειρέψτε το κοτόπουλο μέχρι να ψηθεί καλά.
Βήμα 3
Αφαιρέστε από το τηγάνι και διατηρήστε ζεστό.
Βήμα 4
Στο ίδιο τηγάνι σοτάρετε την πράσινη πιπεριά και το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσουν.
Βήμα 5
Προσθέστε τις πιπεριές χαλαπένιος, τις ντομάτες, το υπόλοιπο τσίλι και την καυτερή σάλτσα και συνεχίστε το μαγείρεμα για 3- 5 λεπτά ακόμη.
Βήμα 6
Ρίξτε το κοτόπουλο στη σάλτσα και μαγειρέψτε για 2 λεπτά επιπλέον.
TAGS