Υλικά

  • 2 στήθη κοτόπουλου κομμένα σε μπουκίτσες
  • 1 κ. σ. τσίλι σε σκόνη
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1 φλ. τσαγιού πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1/2 φλ. τσαγιού κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 πιπεριές χαλαπένιος ψιλοκομμένες
  • 1 μεγάλη ντομάτα κομμένη σε κύβους
  • 10 σταγόνες σάλτσα καυτερής πιπεριάς

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε το κοτόπουλο σε ένα μπολ, προσθέστε το αλάτι, το πιπέρι και το μισό τσίλι και ανακατέψτε καλά.
  2. Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία και μαγειρέψτε το κοτόπουλο μέχρι να ψηθεί καλά.
  3. Αφαιρέστε από το τηγάνι και διατηρήστε ζεστό.
  4. Στο ίδιο τηγάνι σοτάρετε την πράσινη πιπεριά και το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσουν.
  5. Προσθέστε τις πιπεριές χαλαπένιος, τις ντομάτες, το υπόλοιπο τσίλι και την καυτερή σάλτσα και συνεχίστε το μαγείρεμα για 3- 5 λεπτά ακόμη.
  6. Ρίξτε το κοτόπουλο στη σάλτσα και μαγειρέψτε για 2 λεπτά επιπλέον.