Υλικά

  • 8 μήλα κομμένα σε κύβους
  • 6 κ. σ. κρέμα καραμέλας
  • 50 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 50 γρ. νιφάδες βρώμης
  • 50 γρ. βούτυρο

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  2. Τοποθετήστε τα μήλα σε μία κατσαρόλα με λίγο νερό, καλύψτε και αφήστε να βράσουν για 4- 5 λεπτά, ανακατεύοντας μέχρι να μαλακώσουν.
  3. Προσθέστε 3 κουταλιές της σούπας κρέμα καραμέλας, ανακατέψτε και τοποθετήστε σε ένα ταψί ή σε ατομικά σκεύη.
  4. Σε ένα μπολ ανακατέψτε το αλεύρι με τη βρώμη και προσθέστε το βούτυρο ανακατεύοντας με τα χέρια σας μέχρι να αποκτήσετε ένα θριμματισμένο μείγμα.
  5. Προσθέστε την υπόλοιπη κρέμα καραμέλας, ανακατέψτε και απλώστε πάνω από το μείγμα των μήλων.
  6. Ψήστε για 18- 20 λεπτά μέχρι να αποκτήσει χρυσαφένια απόχρωση.