Υλικά

  • 1/2 φλ. τσαγιού αμύγδαλα κομμένα σε μικρά κομμάτια
  • 200 γρ. μαύρης σοκολάτας με 50% κακάο

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε τα αμύγδαλα σε ένα τηγάνι και σοτάρετε σε μέτρια φωτιά για 3- 5 λεπτά.
  2. Απομακρύνετε από τη φωτιά και βάλτε τα σε ένα μπολ.
  3. Λιώστε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί, ανακατεύοντας σταδιακά για να μην κολλήσει, για 5 λεπτά.
  4. Αφαιρέστε από τη φωτιά και περιχύστε στα αμύγδαλα.
  5. Τοποθετήστε μία λαδόκολλα σε ένα μεγάλο πιάτο και με ένα κουτάλι δημιουργήστε μικρές μπουκιές από το μείγμα.
  6. Τοποθετήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον 10 λεπτά πριν απολαύσετε.