Υλικά

  • 1/2 φλ. τσαγιού αμύγδαλα κομμένα σε μικρά κομμάτια
  • 200 γρ. μαύρης σοκολάτας με 50% κακάο

Εκτέλεση

Βήμα 1
Τοποθετήστε τα αμύγδαλα σε ένα τηγάνι και σοτάρετε σε μέτρια φωτιά για 3- 5 λεπτά.
Βήμα 2
Απομακρύνετε από τη φωτιά και βάλτε τα σε ένα μπολ.
Βήμα 3
Λιώστε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί, ανακατεύοντας σταδιακά για να μην κολλήσει, για 5 λεπτά.
Βήμα 4
Αφαιρέστε από τη φωτιά και περιχύστε στα αμύγδαλα.
Βήμα 5
Τοποθετήστε μία λαδόκολλα σε ένα μεγάλο πιάτο και με ένα κουτάλι δημιουργήστε μικρές μπουκιές από το μείγμα.
Βήμα 6
Τοποθετήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον 10 λεπτά πριν απολαύσετε.
TAGS