Υλικά για 4 άτομα

  • 1 φύλλο σφολιάτας κομμένο στη μέση
  • 1 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
  • 5 μανιτάρια ψιλοκομμένα
  • 1/4 κ.τ.γ. πάπρικα
  • 1/4 κ.τ.γ. μαϊντανό  ψιλοκομμένο
  • πιπέρι
  • αλάτι
  • 1 χούφτα πολύχρωμες πιπεριές μικρές ψιλοκομμένες (κόκκινη, πορτοκαλί, κίτρινη)
  • 1/4 φλιτζάνι τριμμένο τυρί μοτσαρέλα
  • 1/4 φλιτζάνι τριμμένο τυρί παρμεζάνα
  • 1 φύλλο σφολιάτας
  • μαργαρίνη λιωμένη

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Στη συνέχεια κόβετε το φύλλο σφολιάτας στη μέση, κατά μήκος.
Βήμα 2
Λιώνετε τη μαργαρίνη και αλείφετε τα φύλλα σφολιάτας. Στη συνέχεια τρυπήστε τη σφολιάτα με ένα πιρούνι.
Βήμα 3
Κόβετε τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες και τα ρίχνετε σε ένα τηγάνι, μαγειρεύετε σε δυνατή εστία για 5 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν.
Βήμα 4
Έπειτα χαμηλώνετε την εστία, αφήνετε να βγάλουν τα υγρά τους και προσθέτετε την πάπρικα, το μαϊντανό ψιλοκομμένο, αλάτι και πιπέρι.
Βήμα 5
Απλώστε ομοιόμορφα τα μανιτάρια και στα δυο φύλλα σφολιάτας, πασπαλίστε με την τριμμένη μοτσαρέλα, την παρμεζάνα τριμμένη και τέλος προσθέστε τις πολύχρωμες πιπεριές χοντροκομμένες.
Βήμα 6
Απλώνετε ένα φύλλο λαδόκολλας στη φόρμα και βάζετε την τάρτα στο μεσαίο ράφι του φούρνου για 20 λεπτά ή μέχρι να πάρει χρώμα.
TAGS