Υλικά

  • 1/2 ψαρονέφρι κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 1 φλ. τσαγιού χυμό από φρέσκο λεμόνι
  • 1/2 φλ. τσαγιού ουίσκι
  • Αλάτι, χοντροκομμένο πιπέρι
  • Λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Ζεστάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι και προσθέστε το μπέικον και το ψαρονέφρι.
  2. Σοτάρετε μέχρι να μαραθούν, αλατοπιπερώστε και προσθέστε το χυμό λεμονιού.
  3. Αφήστε να μαυρίσει και να πήξει η σάλτσα και προσθέστε το ουίσκι.
  4. Ανεβάστε τη φωτιά και προσθέστε λίγο νερό.
  5. Αφήστε να μαγειρευτεί μέχρι να μαλακώσει αρκετά το κρέας.