Υλικά

  • 1/2 ψαρονέφρι κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 1 φλ. τσαγιού χυμό από φρέσκο λεμόνι
  • 1/2 φλ. τσαγιού ουίσκι
  • Αλάτι, χοντροκομμένο πιπέρι
  • Λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Βήμα 1
Ζεστάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι και προσθέστε το μπέικον και το ψαρονέφρι.
Βήμα 2
Σοτάρετε μέχρι να μαραθούν, αλατοπιπερώστε και προσθέστε το χυμό λεμονιού.
Βήμα 3
Αφήστε να μαυρίσει και να πήξει η σάλτσα και προσθέστε το ουίσκι.
Βήμα 4
Ανεβάστε τη φωτιά και προσθέστε λίγο νερό.
Βήμα 5
Αφήστε να μαγειρευτεί μέχρι να μαλακώσει αρκετά το κρέας.
TAGS