Υλικά

  • 1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο μαλακό
  • 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1/3 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη
  • 1/3 φλ. τσαγιού ημίσκληρο κίτρινο τυρί τριμμένο
  • 1/3 φλ. τσαγιού τσένταρ τριμμένο
  • 1/3 φλ. τσαγιού φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 1 μπαγκέτα

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
Βήμα 2
Σε ένα μπολ ρίξτε το βούτυρο, το σκόρδο, τα τυριά και το φρέσκο κρεμμυδάκι και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Βήμα 3
Κόψτε την μπαγκέτα στη μέση κατά μήκος και αλείψτε τα δύο κομμάτια με το μείγμα του βουτύρου και των τυριών.
Βήμα 4
Τοποθετήστε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήστε για περίπου 15 λεπτά μέχρι το τυρί να λιώσει και να αποκτήσει χρυσαφένιο χρώμα στις άκρες.
Βήμα 5
Κόψτε σε φέτες, αφήστε να κρυώσει και σερβίρετε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.