Υλικά

  • 1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο μαλακό
  • 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1/3 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη
  • 1/3 φλ. τσαγιού ημίσκληρο κίτρινο τυρί τριμμένο
  • 1/3 φλ. τσαγιού τσένταρ τριμμένο
  • 1/3 φλ. τσαγιού φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 1 μπαγκέτα

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
  2. Σε ένα μπολ ρίξτε το βούτυρο, το σκόρδο, τα τυριά και το φρέσκο κρεμμυδάκι και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  3. Κόψτε την μπαγκέτα στη μέση κατά μήκος και αλείψτε τα δύο κομμάτια με το μείγμα του βουτύρου και των τυριών.
  4. Τοποθετήστε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήστε για περίπου 15 λεπτά μέχρι το τυρί να λιώσει και να αποκτήσει χρυσαφένιο χρώμα στις άκρες.
  5. Κόψτε σε φέτες, αφήστε να κρυώσει και σερβίρετε.