Υλικά

  • 1 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 φλ. τσαγιού παραδοσιακό ελληνικό γιαούρτι

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε το αλεύρι και το γιαούρτι σε ένα μπολ και ανακτέψτε.
  2. Μεταφέρετε την ζύμη σε μία μεγάλη επιφάνεια, που προηγουμένως έχετε ραντίσει με λίγο αλεύρι για να μην κολλήσει, και ζυμώστε καλά για περίπου 8-10 λεπτά.
  3. Τοποθετήστε σε ένα ταψί, απλώνοντας την ζύμη με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύψει όλη την επιφάνειά του και αλείψτε την με λίγο λάδι.
  4. Συμπληρώστε με τα υλικά της αρεσκείας σας και ψήστε στους 250 βαθμούς.