Υλικά

  • 4 φιλέτα κοτόπουλο κομμένα σε πολύ μικρούς κύβους
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • 6 πιπεριές κόκκινες
  • 2 ντομάτες
  • 300 γραμμάρια φέτα, κομμένο σε μικρούς κύβους
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Σε μια κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο. Όταν ζεσταθεί, ρίχνετε το ψιλοκομμένο κοτόπουλο και το σοτάρετε από τις 2 πλευρές, για περίπου 5 λεπτά σε δυνατή φωτιά.
  2. Προσθέτετε το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες, για περίπου 3 λεπτά.
  3. Έπειτα ρίχνετε τη ντομάτα χωρίς τη φλούδα και τα αφήνετε σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά. Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι.
  4. Στη συνέχεια ρίχνετε από πάνω την φέτα κομμένη σε κύβους και το αφήνετε πάνω στη φωτιά για 1 λεπτό.
  5. Στη συνέχεια κόβουμε στη μέση τις πιπεριές και τις γεμίζουμε με το μείγμα του κοτόπουλου. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά στους 200 βαθμούς σε αντιστάσεις.