Υλικά

  • 4 φιλέτα κοτόπουλο κομμένα σε πολύ μικρούς κύβους
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • 6 πιπεριές κόκκινες
  • 2 ντομάτες
  • 300 γραμμάρια φέτα, κομμένο σε μικρούς κύβους
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε μια κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο. Όταν ζεσταθεί, ρίχνετε το ψιλοκομμένο κοτόπουλο και το σοτάρετε από τις 2 πλευρές, για περίπου 5 λεπτά σε δυνατή φωτιά.
Βήμα 2
Προσθέτετε το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες, για περίπου 3 λεπτά.
Βήμα 3
Έπειτα ρίχνετε τη ντομάτα χωρίς τη φλούδα και τα αφήνετε σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά. Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι.
Βήμα 4
Στη συνέχεια ρίχνετε από πάνω την φέτα κομμένη σε κύβους και το αφήνετε πάνω στη φωτιά για 1 λεπτό.
Βήμα 5
Στη συνέχεια κόβουμε στη μέση τις πιπεριές και τις γεμίζουμε με το μείγμα του κοτόπουλου. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά στους 200 βαθμούς σε αντιστάσεις.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.