Υλικά

  • 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 30 γραμμάρια βούτυρο αγελαδινό
  • 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 150 γραμμάρια γραβιέρα τριμμένη
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 κιλό πατάτες κομμένες
  • 2 κρεμμύδια κομμένα
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σοτάρετε το βούτυρο με το λάδι και το κρεμμύδι με το σκόρδο και προσθέτετε στο σοτάρισμα και τις πατάτες, τις οποίες προσέχετε να ροδίσουν και από τις δύο μεριές.
Βήμα 2
Αλατίζετε, χαμηλώνετε τη φωτιά, κλείνετε το καπάκι και αφήνετε τις πατάτες να ψηθούν μέχρι να μαλακώσουν εντελώς.
Βήμα 3
Λίγο αργότερα προσθέτετε το πιπέρι, την γραβιέρα και το μαϊντανό και αφήνετε για λίγο ακόμα ώσπου να λιώσουν τα τυριά.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.