Υλικά

  • 3 ντομάτες
  • 2 παντζάρια κομμένα σε κύβους
  • ψιλοκομμένο μαρούλι
  • 3 κουταλιές της σούπας κάππαρη
  • 3-4 κλωναράκια κόλιανδρο φρέσκο
  • 60 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο

Εκτέλεση

  1. Πλένουμε τις ντομάτες και αφαιρούμε τους σπόρους, κρατώντας μόνο το εξωτερικό μέρος.
  2. Κόβουμε σε κύβους το κρεμμύδι και τις ντομάτες και τα παντζάρια σε κύβους. Πολτοποιούμε το σκόρδο και ψιλοκόβουμε τον κόλιανδρο.
  3. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά, προσθέτουμε το ψιλοκομμένο μαρούλι, αλατίζουμε και πασπαλίζουμε με θρυμματισμένη φέτα. Αφήνουμε στο ψυγείο για λίγο και σερβίρουμε.