Υλικά για 2 άτομα

  • 3 ντομάτες
  • 2 παντζάρια κομμένα σε κύβους
  • ψιλοκομμένο μαρούλι
  • 3 κουταλιές της σούπας κάππαρη
  • 3-4 κλωναράκια κόλιανδρο φρέσκο
  • 60 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο

Εκτέλεση

Βήμα 1
Πλένουμε τις ντομάτες και αφαιρούμε τους σπόρους, κρατώντας μόνο το εξωτερικό μέρος.
Βήμα 2
Κόβουμε σε κύβους το κρεμμύδι και τις ντομάτες και τα παντζάρια σε κύβους. Πολτοποιούμε το σκόρδο και ψιλοκόβουμε τον κόλιανδρο.
Βήμα 3
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά, προσθέτουμε το ψιλοκομμένο μαρούλι, αλατίζουμε και πασπαλίζουμε με θρυμματισμένη φέτα. Αφήνουμε στο ψυγείο για λίγο και σερβίρουμε.
TAGS