Υλικά

  • ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 200 γρ. βρασμένα κάστανα καθαρισμένα και κομμένα
  • 1 μικρό ραντίτσιο ψιλοκομμένο
  • 1 καλό ματσάκι ρόκα
  • 2 καρότα κομμένα σε ροδέλες
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Ξύστε το λεμόνι σε μακρόστενες λωρίδες και ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι.
  2. Προσθέστε το ξύσμα λεμονιού στο ζεστό λάδι μέχρι να αρχίζουν να «τσιτσιρίζουν» ελαφρά.
  3. Προσθέστε τα κάστανα και συνεχίστε το σοτάρισμα για 2-3 ακόμη λεπτά.
  4. Βάλτε το ραντίτσιο και τη ρόκα σε 1 σαλατιέρα και προσθέστε τα κάστανα, τα καρότα και μερικές από τις λωρίδες λεμονιού.
  5. Ραντίστε με το λεμονάτο ελαιόλαδο και σερβίρετε.