Υλικά

  • 4 λεπτές φέτες ψωμιού ολικής άλεσης
  • 6-7 ντοματίνια
  • 2 κ.σ. τυρί κρέμα
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • λίγη κάππαρη
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λίγο γλάσο βαλσάμικου

Εκτέλεση

  1. Κόβετε τα ντοματίνια στη μέση και τα βάζουμε σε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και τα σοτάρετε για 3-4 λεπτά.
  2. Φρυγανίζετε το ψωμί και το κόβετε στη μέση.
  3. Αλείφετε τυρί κρέμα στις φέτες, βάζετε λίγα σοταρισμένα ντοματίνια, κάππαρη και γαρνίρετε με το γλάσο βαλσάμικου.