Υλικά

  • 250 γραμμάρια λάχανο
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 2 καρότα
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • μισό κρεμμύδι
  • 1 φλιτζάνι του καφέ λευκό κρασί
  • λευκό πιπέρι
  • μαύρο πιπέρι
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε το λάχανο, το καρότο και την πιπεριά σε μικρά κομμάτια.
  2. Τρίβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
  3. Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε το λάχανο, την πιπεριά και την πιπεριά.
  4. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό.
  5. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και το αφήνουμε να βράσει για 15 λεπτά και μετά ρίχνουμε σε σαλατιέρα.