Υλικά

  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • 1 μια κούπα μαϊντανό
  • 1 κουτάκι ντοματάκια
  • 2 φρέσκες ντομάτες
  • κανέλα 1 ξυλάκι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λάδι
  • 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας
  • 300 γραμμάρια φιστίκια
  • 300 γραμμάρια κάσιους
  • 2 κρεμμύδια μεγάλα

Εκτέλεση

  1. Από το βράδυ βάζουμε τα φιστίκια σε χλιαρό νερό για να μαλακώσουν.
  2. Την επόμενη μέρα βάζουμε το κρέας σε μπουκίτσες με λίγο ελαιόλαδο στην κατσαρόλα και το κρεμμύδι.
  3. Το τσιγαρίζουμε μέχρι να χρυσαφίσει λίγο για περίπου 10 λεπτά.
  4. Μετά στην κατσαρόλα με το μοσχαράκι ρίχνουμε τον μαϊντανό, ντομάτα, αλάτι, πιπέρι, σκόρδο, κανέλα.
  5. Αφού περάσουν 10 λεπτά ρίχνουμε τα φιστίκια ξεφλουδισμένα και τα κάσιους, χαμηλώνουμε την φωτιά και τα αφήνουμε να βράσουν για περίπου 30 λεπτά.