Υλικά

  • 2 κούπες χυμό ρόδι
  • Σπόρια από ρόδι
  • 1 φακελάκι σκόνη ζελατίνης
  • 4 κουταλιές νερό
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο τζίντζερ

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύετε τη σκόνη ζελατίνης με το νερό και το αφήνετε για 5 λεπτά να απορροφήσει το νερό.
  2. Σε μια κατσαρολίτσα ζεσταίνετε το χυμό ρόδι για 5 περίπου λεπτά.
  3. Σε ένα μπολ προσθέτετε το χυμό ρόδι και τη ζελατίνη και ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί τελείως.
  4. Βάζετε το μείγμα σε μπολάκια, προσθέτετε λίγα σπόρια σε κάθε μπολ και τα αφήνετε στο ψυγείο μέχρι το μείγμα να κρυώσει.
  5. Γαρνίρετε με σπόρια από ρόδι.