Υλικά
- Για τη σαλάτα
 - 100 γραμμάρια χαλούμι κομμένο σε κύβους
 - 6-7 καρύδια σπασμένη σε κομματάκια
 - 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
 - 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
 - 150 γραμμάρια μαρούλι
 - 1/2 ματσάκι ρόκα
 - Για τη σως
 - 1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα
 - 2 1/2 κουταλιές της σούπας μπαλσάμικο
 - 50ml ελαιόλαδο
 - 1 κουταλιά του γλυκού μέλι
 
Εκτέλεση
- Πλένουμε πολύ καλά το μαρούλι και το κόβουμε σε λεπτές λωρίδες.
 - Πλένουμε και καθαρίζουμε τη ρόκα και την κόβουμε σε κομμάτια των 6 εκατοστών.
 - Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ το μαρούλι, τη ρόκα και τα καρύδια. Αλατίζουμε ελαφρά και ανακατεύουμε.
 - Αλευρώνουμε ελαφρά τους κύβους χαλουμιού και τους ψήνουμε για 1 λεπτό περίπου σε ελαφρά λαδωμένο τηγάνι, μέχρι να ροδίσουν. Τους αφήνουμε στην άκρη.