Το περιοδικό Forbes ανακήρυξε τον 18χρονο Κέβιν Ντέιβιντ Λέμαν ως το νεότερο δισεκατομμυριούχο στον κόσμο. Ο γερμανός έφηβος διαθέτει μια προσωπική περιουσία 2.8 δισ. ευρώ, καθώς κληρονόμησε ένα μεγάλο μερίδιο της αλυσίδας φαρμακείων dm-drogerie markt από τον πατέρα του, Γκίντερ Λέμαν.

Όπως αναφέρει το Business Insider, η dm-drogerie markt ιδρύθηκε το 1973 και είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα φαρμακείων στη Γερμανία. Με περισσότερα από 3.700 καταστήματα σε όλη τη Γερμανία, πραγματοποιεί τζίρο άνω των 11 δισ. ευρώ το χρόνο.

Σύμφωνα με το Forbes, τόσο ο 18χρονος όσο και ο πατέρας του δεν έχουν ενεργή εμπλοκή στην εταιρεία. Για την ακρίβεια, ο πατέρας Λέμαν διοικούσε την αλυσίδα σούπερ μάρκετ της οικογένειας Pfannkuch, όταν το 1974 αποφάσισε να επενδύσει στην dm. Το 2017, μεταβίβασε το 50% της αλυσίδας φαρμακείων στον 18χρονο γιο του.

Ο δεύτερος νεότερος δισεκατομμυριούχος είναι ο 24χρονος Κινέζος Γουάνγκ Ζελόνγκ, με περιουσία 1,3 δισ. ευρώ. Ακολουθούν στις θέσεις 3 και 4 οι αδερφές Αλεξάντρα και Καταρίνα Αντρεσεν από τη Νορβηγία, 24 και 25 ετών αντίστοιχα, που διαθέτουν περιουσία 1,2 δισ. ευρώ η καθεμία, ως κληρονόμοι της επενδυτικής εταιρείας Ferd.

Η προηγούμενη κάτοχος του τίτλου της νεότερης δισεκατομμυριούχου στον κόσμο ήταν η, 21χρονη τότε, σταρ των ριάλιτι, Κάιλι Τζένερ.