Χαμόγελα, χορός, μουσική, μάθηση, αρώματα και bio… γεύσεις, μοναδικές προτάσεις για μία eco και sustainable καθημερινότητα… το Bio Festival 2023 τα είχε όλα και επιβεβαίωσε ότι για όλους εμάς το Bio είναι στάση ζωής!

Είναι γεγονός… το Bio Festival 2023 ήταν ένα φαντασμαγορικό τριήμερο γεμάτο bio προτάσεις ζωής, μουσική, happenings για μικρούς και μεγάλους, διαγωνισμούς με πλούσια δώρα, άφθονα χαμόγελα, άπειρη διασκέδαση! 7.150 επισκέπτες όλων των ηλικιών γέμισαν την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με χαρούμενες φωνές, δοκίμασαν ένα πανόραμα από βιολογικά και vegan τρόφιμα και ποτά, ανακάλυψαν εναλλακτικές προτάσεις διατροφής, εξερεύνησαν eco-friendly και sustainable λύσεις για την καθημερινότητα τους, χόρεψαν με τους The Swingin’ Cats και την Idra Kayne και έζησαν όμορφες στιγμές με την οικογένεια τους, τους φίλους τους και τα κατοικίδιά τους. 

Στόχος μας ήταν για άλλη μια φορά να αναδείξουμε τα βιολογικά και φυσικά προϊόντα και την κουλτούρα του eco-living σε πρωταγωνιστές! Και έχοντας ως «συμμάχους» τους 120 εκθέτες μας το καταφέραμε… 

Είδη σερβιρίσματος από bamboo, επαναχρησιμοποιούμενες συσκευασίες, βιολογικό μέλι, ελαιόλαδο, ελιές, τσάι, βότανα, ζυμαρικά, ροφήματα με κάνναβη, μπάρες ενέργειας και superfoods, vegan spreads, φυσικά αρώματα, free from κρέμες προσώπου και σώματος, σαπούνια με ευεργετικές ιδιότητες, απορρυπαντικά και καθαριστικά με 0% άρωμα και χρωστικές ουσίες… η γκάμα των προϊόντων που παρουσιάστηκαν ήταν πραγματικά μεγάλη και εξαιρετική. 

Μουσική, χορός & happenings για όλη την οικογένεια!

Το φεστιβάλ επέστρεψε πιο δυναμικό από ποτέ, με μια συναρπαστική διοργάνωση γεμάτη μουσική, παράλληλες δράσεις για την οικογένεια και ασταμάτητες κληρώσεις με δώρα για όλους. Επισκέπτες όλων των ηλικιών έδιναν ραντεβού καθημερινά στο ειδικά διαμορφωμένο Stage, όπου η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός του Hit 88.9, Κατερίνα Ψιμοπούλου, όριζε το tempo με τις μουσικές της επιλογές, συνομιλούσε με το κοινό και μοίρασε πάνω από 250 εξαιρετικά bio δώρα!

Παράλληλα, φέτος είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε στο Bio Festival party μας, τους καταπληκτικούς Swingin’ Cats που μας ταξίδεψαν σε όλες τις μουσικές δεκαετίες και ένωσαν χορευτικά μικρούς και μεγάλους και την εντυπωσιακή Idra Kayne που ξεσήκωσε το κοινό με μια μίξη από Soul, RnB, Hip Hop και Pop μουσικές επιτυχίες. Για να είμαστε ειλικρινείς, Swingin’ Cats  και Idra Kayne μας έκαναν να χορέψουμε μέχρι… τελικής πτώσεως. 

Ταυτόχρονα και τις τρείς ημέρες του Bio Festival ο χώρος της Τεχνόπολης γέμισε με παιδικά γέλια, άφθονη φαντασία και πολλή ζωγραφική!  Μέσα από δύο υπαίθρια εικαστικά εργαστήρια και ένα κυνήγι θησαυρού, που συνδιοργανώσαμε με το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου  της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, οι μικροί μας φίλοι ήρθαν σε επαφή με τον κόσμο της τέχνης και της καλής διατροφής, ανακάλυψαν τη σημασία του νερού λύνοντας μοναδικά μυστήρια μέσα στο πρώτο εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας στην Ελλάδα και φυσικά… διασκέδασαν στη μεγαλύτερη οικολογική γιορτή της πόλης!

Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους και τις τρείς ημέρες στο Bio Festival 2023  και έγιναν μαζί μας μία μεγάλη παρέα που ανέδειξε τη μοναδική κουλτούρα του eco και healthy living! Μέχρι την επόμενη φορά, stay safe, stay healthy,  stay… Bio!