Τις διατάξεις της ρύθμισης των 100 δόσεων για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών σε Εφορία και ασφαλιστικά ταμεία ξαναγράφουν τα συναρμόδια υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας προκειμένου να αποσπάσουν τη σύμφωνη γνώμη της τρόικας.

Μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών στο μέτωπο των αγορών, η κυβέρνηση προσπαθεί να εξαντλήσει κάθε περιθώριο συμφωνίας και να μην προχωρήσει μονομερώς, χωρίς συμφωνία, στην κατάθεση της νομοθετικής διάταξης.

Έτσι, σύμφωνα με «Τα Νέα», σε αλλεπάλληλες συσκέψεις με τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικας στα υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας, το γράψε – σβήσε είναι καθημερινό φαινόμενο τις τελευταίες ημέρες και η κατάθεση της ρύθμισης κρίνεται από αρμόδια στελέχη δύσκολο να προχωρήσει νωρίτερα από την ερχόμενη εβδομάδα.

Η ρύθμιση την οποία προανήγγειλε ο πρωθυπουργός την περασμένη Παρασκευή από το βήμα της Βουλής, ήταν σύμφωνα με πληροφορίες έτοιμη έως την τελευταία της λεπτομέρεια. Έμενε μόνο η υπογραφή των συναρμόδιων υπουργών και η κατάθεσή της στη Βουλή.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.