Η εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. τιμήθηκε με τη διάκριση «Διαμάντι» του ελληνικού εμπορίου και βιομηχανίας, στο πλαίσιο της ετήσιας συνάντησης «Diamonds of the Greek Economy 2014», που διοργανώνει η STAT BANK και αναγνωρίζει τις υγιέστερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις. Συγκεκριμένα, έλαβε τη διάκριση «STAT BANK – The Most Admired Enterprises».

Στη διαδικασία αξιολόγησης συμμετείχαν οι 7.000 μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες, από τις οποίες αναδείχθηκαν τα 283 «Διαμάντια-Επιχειρήσεις» της φετινής λίστας.

Η ΓΙΩΤΗΣ είναι μία ιστορική ελληνική οικογενειακή επιχείρηση, που με σταθερά βήματα και στρατηγικό σχεδιασμό παράγει διαχρονικά υγιή και στέρεη επιχειρηματική ανάπτυξη, βασισμένη στην ποιότητα και την καινοτομία. Η ΓΙΩΤΗΣ στηρίζει την ελληνική οικονομία μέσα από συνεχείς επενδύσεις, τη διατήρηση αλλά και αύξηση των θέσεων εργασίας, καθώς και με το κοινωνικό της έργο.

Στο συνεχώς εμπλουτιζόμενο επενδυτικό πρόγραμμα της ΓΙΩΤΗΣ εντάσσεται η έναρξη δημιουργίας και νέου εργοστασίου της εταιρίας στο Αγρίνιο έκτασης 10.000 τ.μ., το οποίο συνιστά επένδυση ύψους 10εκατ. ευρώ.

«Η διάκριση της ΓΙΩΤΗΣ, μιας 100% ελληνικής εταιρίας, ως “Διαμάντι” της ελληνικής οικονομίας μάς γεμίζει ικανοποίηση και δύναμη να συνεχίσουμε να στηρίζουμε την οικονομία της χώρας μας και να συμβάλλουμε στην προαγωγή του ελληνικού επιχειρείν, αναζητώντας διαρκώς καινοτόμες προτάσεις. Εμπνεόμενος από την ονομασία του θεσμού που μας επιβράβευσε, θα ήθελα να τονίσω ότι η πολυτιμότερη αξία, το “διαμάντι” που η ΓΙΩΤΗΣ διαφυλάττει καθημερινά με κάθε τρόπο είναι η εμπιστοσύνη των ίδιων των καταναλωτών, με την οποία την περιβάλλουν για περισσότερα από 85 χρόνια», δήλωσε ο κ. Μάριος Παπαθανασίου, εμπορικός διευθυντής της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε.