Η αραβικών συμφερόντων AGC (Jermyn Street Real Estate) κατέθεσε την υψηλότερη προσφορά για τον Αστέρα Βουλιαγμένης, ύψους 400 εκατομμυρίων ευρώ, όπως ανακοίνωσαν τόσο η Εθνική Τράπεζα, όσο και το ΤΑΙΠΕΔ.

Στην ανακοίνωσή της, η Εθνική Τράπεζα αναφέρει:

«H Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, ανακοινώνει ότι, σε συνεργασία με το ΤΑΙΠΕΔ, έγινε σήμερα, η αποσφράγιση των βελτιωμένων οικονομικών προσφορών που υποβλήθηκαν για την «Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε.».

H “JERMYN STREET REAL ESTATE FUND IV LP” υπέβαλε την υψηλότερη προσφορά ύψους 400 εκατ. ευρώ. Η προσφορά αυτή αφορά το 90% των μετοχών της «Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε.», όπως οι μετοχές αυτές θα διαμορφωθούν μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Τα Διοικητικά Συμβούλια της Εθνικής Τράπεζας και του ΤΑΙΠΕΔ θα συνεδριάσουν μέσα στην εβδομάδα, ώστε να λάβουν τις τελικές αποφάσεις σύμφωνα με τους όρους της διαγωνιστικής διαδικασίας».

Από την πλευρά του, το ΤΑΙΠΕΔ ανακοινώνει τα εξής:

«Το ΤΑΙΠΕΔ ανακοινώνει ότι, σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, έγινε σήμερα η αποσφράγιση των βελτιωμένων οικονομικών προσφορών που υποβλήθηκαν για την “Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε.”  .

Η JERMYN STREET REAL ESTATE FUND IV LP υπέβαλε την υψηλότερη προσφορά ύψους 400 εκ. ευρώ. Η προσφορά αυτή αφορά το 90% των μετοχών της «Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε.», όπως οι μετοχές αυτές θα διαμορφωθούν μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Τα Διοικητικά Συμβούλια του ΤΑΙΠΕΔ και της Εθνικής Τράπεζας θα συνεδριάσουν, μέσα στην εβδομάδα για να λάβουν τις τελικές αποφάσεις σύμφωνα με τους όρους της διαγωνιστικής διαδικασίας».