Ο Ελληνικός Οργανισμός Μικρών-Μεσαίων Επιχειρήσεων και Χειροτεχνίας προωθεί και στηρίζει επιχειρηματικές συνεργασίες μεταξύ ελληνικών και τουρκικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Η αποτελεσματικότερη ενίσχυση και προώθηση επιχειρηματικών συνεργασιών μεταξύ ελληνικών και τουρκικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων και η ανανέωση και υπογραφή σχετικού μνημονίου κατανόησης θα συζητηθεί μεταξύ της διευθύνουσας συμβούλου του ΕΟΜΜΕΧ, Αθηνάς Λάζου, στην Άγκυρα όπου θα έχει συνεργασία με την ηγεσία του τουρκικού οργανισμού για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις KOSGEB.

Η κα. Λάζου θα μεταβεί στην Τουρκία, προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο της Μεικτής Οικονομικής Επιτροπής Ελλάδος – Τουρκίας που θα πραγματοποιηθεί στην Άγκυρα στις 25/10 αλλά και στο επιχειρηματικό Forum που διοργανώνει το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών στην Κωνσταντινούπολη στις 26/10 με θέμα: «Πολιτικές στήριξης και προοπτικές συνεργασίας μεταξύ των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων».

Η ίδια θα συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε επιχειρηματικό φόρουμ που θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη και θα αναφερθεί στις πρωτοβουλίες και προγράμματα της σημερινής διακυβέρνησης με στόχο την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, ανταγωνιστικότητας και εξωστρέφειας των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της χώρας μας.