Νέος πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας για την τριετία 2010-12 εξελέγη από την αντιπροσωπεία του ΤΕΕ ο Χρήστος Σπίρτζης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο 41χρονος Χ. Σπίρτζης από την παράταξη «ΠΑΣΚ ΔΜ», ηλεκτρολόγος μηχανικός, εκλέχθηκε με συντριπτική πλειοψηφία 82,3% των παρόντων. Μέχρι τώρα ήταν ο Β΄ αντιπρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ΤΕΕ.

Στη θέση του Α΄ αντιπροέδρου εκλέχθηκε ο Σωκράτης Αλεξιάδης, από την παράταξη «Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών» (ΔΚΜ), αρχιτέκτων μηχανικός, μέχρι τώρα μέλος της διοικούσας επιτροπής ΤΕΕ.

Β΄ αντιπρόεδρος εξελέγη ο Θόδωρος Σεραφίδης, από την παράταξη «Ελεύθεροι Επαγγελματίες Μηχανικοί» (ΕλΕΜ), αρχιτέκτων μηχανικός, μέχρι τώρα μέλος της ΔΕ ΤΕΕ.

Οι διαδικασίες εκλογής προεδρείου της διοικούσας επιτροπής ολοκληρώθηκαν, κατά τη σύγκλιση της αντιπροσωπείας, το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου, με την εκλογή του Αντώνη Πρωτονοτάριου, πολιτικού μηχανικού, από τη Συμπαράταξη Μηχανικών για το ΤΕΕ στη θέση του Γενικού Γραμματέα, και του Κώστα Κουρνιώτη, πολιτικού μηχανικού, από τη ΔΚΜ, στη θέση του αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα.