Ενδιαφέρον από τρία επενδυτικά σχήματα για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Ποιοι είναι οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
19:28
15/04/2016
Ενδιαφέρον από τρία επενδυτικά σχήματα για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ
1
loading

Από τρία επενδυτικά σχήματα εκδηλώθηκε σήμερα, κατά τη λήξη της σχετικής προθεσμίας, αρχικό ενδιαφέρον για την απόκτηση του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές είναι οι:

Ferrovie dello Stato Italiane S.p.A.

Open Joint-Stock Company «Russian Railways»

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών Ακινήτων Κατασκευών

Σύμφωνα με το ΤΑΙΠΕΔ, στο αμέσως επόμενο διάστημα, οι σύμβουλοι αξιοποίησης θα αξιολογήσουν, σύμφωνα με τους όρους και τα κριτήρια που περιλαμβάνονται στη διαδικασία πρόσκλησης, τις υποβληθείσες αιτήσεις και θα υποβάλουν την εισήγησή τους στο διοικητικό συμβούλιο του Ταμείου, σχετικά με τους υποψηφίους που πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. Στη συγκεκριμένη φάση, θα αποκτήσουν πρόσβαση σε λεπτομερή στοιχεία για το περιουσιακό στοιχείο και τους σχετικούς όρους της διαγωνιστικής διαδικασίας. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής δεσμευτικών προσφορών έχει οριστεί η 31η Μαΐου 2016.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar PerMan

    Όλα ωραία και καλά. Με την κλειστή γραμμή του ΟΣΕ προς την Ευρώπη, τι θα γίνει; Έχει αναλογιστεί κανείςτην ζημιά που γίνεται στον τόπο με την μπλοκαρισμένη γραμμή από τους λαθρομετανάστες; Για τα δεκάδες εκατομμύρια που χάνονται και οι άνθρωποι που χάνουν τις δουλειές τους, δεν ακούω κουβέντα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει